xecute

Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Xecute - 19 juli 2010 15:08

Jag har otacksamma barn!

Igår bråkade de halva dagen om en koja som äldsta tjejen byggt i lekrummet. Den genererade massor av konflikter...

Så idag tänkte jag vara en sådan där extrabra mamma. Släpade med stolar, bord, mattor, lakan, you name it, och byggde en jättestor koja i trädgården! Med mattor inuti och en tunnel att krypa i in till kojan. Oj vad jag jobbade... och tänkte under tiden att jag nog kommer att ångra mig senare, när jag måste tvätta allt som jag dragit ut. Men självklart är barnens glädje huvudsaken. Kände mig riktigt nöjd med mig själv.   


Vad händer?

Barnen gick in i kojan, sedan ut igen och fortsatte hoppa studsmatta!!!

Och nu har de byggt ännu en koja i lekrummet. Det gick bra en stund, men nu bråkar de igen.


Otacksamma ungar!!    

Av Xecute - 19 juli 2010 14:28

Vi kan ju inte ha husdjur. F är allergisk.

Ibland frågar barnen, de två äldsta, om vi åtminstone kan ha husdjur när pappa dör?

Eller till och med bo på en bondgård, när pappa har dött?

  


Men nu är alla glada och lyckliga, för vi har fått ett husdjur!

En igelkott, så det är inte ett så vädligt klappvänligt sådant...



  



Igår kväll höll jag på att få hjärtslag. Var precis på väg att somna och allt var tyst, förutom det svaga ljudet från TV:n, som F satt och tittade på.

Men plötslig tjuter han rakt ut! *hjärtattack*


Han hade sett något stort röra sig i riktning mot hans fötter och försvinna in under soffan. I det svaga ljuset från fönsterlampan hann han inte se vad det var.


Det var en igelkott. Jag har stallt ut mat flera gånger när jag sett den, och nu blev den så modig att den helt enkelt gick in.

Satte ut en tallrik mat och det tog inte lång tid förrän han/hon smaskade lyckligt precis utanför altandörren...


Idag fick jag plötsligt syn på samma igelkott, när den var på väg från vår hall in i sovrummet!   

Ställde då ut mat igen, och just nu äter h*n så det ryker om pannkakan.


För pannkaka, det gillar igelkottar.

Jag är ju uppväxt med dem (också, bland alla andra djur...), vi hade flera tama igelkottar. En av dem hette Tigge-Tagge. Han älskade pannkaka, med massor av sylt. Och så älskade han att putta en pingisboll framför sig med nosen genom hela huset... och att dricka vatten ur hundskålen.


Det var förstås på grund av mina föräldrars engagemang i djurskydd som vi hade igelkottar. En del behövde flaskmatas, små igelkottbebisar som folk lämnat in till oss för att de hittat dem någonstans, när mamman var ute och hämtat mat....

  


Igelkottar (som faktiskt är fridlysta sedan 1972) äter helst fisk eller kattmat, grädde utspätt med vatten, eller bara vatten. Ge dem inte ren grädde eller mjölk!  Och låt lövhögarna ligga kvar på hösten!

Mer om igelkotten och hur man bäst tar hand om dem hittar du här!

 

 

Av Xecute - 19 juli 2010 09:54


 

Till NoBoyToy: tack för ditt personangrepp och tack för att du startade hela skiten med din spydiga kommentar.

En liten present tillbaka: det är sådana som du, som är orsaken till att ordet "fitta" har fått en så negativ betydelse.


"Antingen är man för eller så är man emot oss". "Om man inte är för oss så är man en del av ett konspiratoriskt system som vill förstöra allt för vår Sak.....................

Att inte vilja hamna i det stora facket betyder att man vill söndra Saken..."


Vare sig "Saken" är feministisk eller politisk eller religiös.


Så här är det: JAG kallar mig varken socialist eller konservatist, feminist eller muslim. Oavsett om facken är små eller stora, vägrar jag bli placerad i dem.



Livet är inte svart eller vitt. Det finns egentligen ingen stor kam att dra alla över! *surprise*


Och tänk, det behöver faktiskt inte alltid handla om att man vill "sabotera" för någon "Viktig Sak", för att man inte vill hamna i facket. Folk som bor i fack ofta är väldigt puckade. Som mr expres Bush, till exempel......................


Så länge det finns "feminister" som NoBoyToy, vägrar jag hamna i samma fack. Oavsett hur många ryggdunkande rövslickare hon får med sig.

Och till er rövslickare - jag rekommenderar er att hålla er borta från den här bloggen.


Kommer någon av er in hit igen efter att jag postat detta inlägg, så blockerar jag helt enkelt IP-adresserna. Simple as that. Vet ni varför? För att jag just placerade er i ett fack, som ni kanske inte helt och hållet är nöjda med att vara i....    men sorry, ni vet, "är man inte med så är man emot. Är man inte med så är man en del av ett system som vill  trasa sönder goda värderingar..."  


//Sign FÖRBANNAD


Här publicerar jag de kommentarer som kommit in sedan jag var inloggad sist. Detta eftersom jag tagit bort inlägget de hörde till.

Mally

Torsdag 15 juli 13:47

Utan att ha hängt med så mycket mer i diskussionen (om man nu kan kalla den det) än det som du har skrivit här, så vågar jag nog påstå att jag håller med dig till punkt och pricka. har träffat flera män som när de ansett sig vara feminister fått skäll och ovett från kvinnor. Ska verkligen alla män behöva straffas för "arvssynden". Ska dagens män straffas för hur det såg ut långt innan de föddes? Och allt för många feminister därute verkar sträva efter ett samhälla där det är omvända roller. Där Kvinnorna har dragit vinstlotten och kan trycka ner män.
Feminism har för mig med jämställdhet att göra. Jämställdhet ÅT ALLA HÅLL! Jämställdhet är inte kvotering. Jämställdhet är inte att låta kvinnor få förtur till jobb på mansdominerade arbetsplatser o vice versa. Jämställdhet är bäste man/kvinna på rätt plats. Feminism tycker ja ska handla om att bortse från kön och se till person, men många verkar haka upp sig på att ordet drar tankarna till en "kvinnlig" rörelse. Om ideologin hetat något annat hade säkerligen de flesta "feminister" inte brytt sig det minsta.

http://www.mally.bloggagratis.se



Fakta

Torsdag 15 juli 13:57

Jag tycker det värsta denna sk "feminist" som är fundersam över hur vissa, män som kvinnor, kan tro att feminister föraktar män då hon i majoriteten av de kommentarer hon skriver till sina vänner antingen säger något väldigt kategoriserande eller drar ett skämt som handlar om hur dumma män är, nu plötsligt ger sig på dig?? Något som också är en väldigt stor gåta är att flera som jag förut inte ens tänkte på som något annat än sjysst folk med bra blogginlägg, plötsligt förvandlats och närmar sig hennes låga nivå? Och tycker idioten är den jättebästiga femisistbloggaren i Världen!!?? Varför läser de inte? De får hata mig hur mkt de vill men de borde väl kunna se lite mer objektivt på saker och ting. Kunde de det skulle de märk att denna otroliga "människa" (så lågt har hon sjunkit)inte gör annat än raserar det seriösa och duktiga RIKTIGA feminister försöker bygga upp!! De vill inte förknippas med sådana som henne som sprider felaktigheter, pratar om män som om de vore skit och muckar med folk för att sedan håna dem för att hon saknar kunskapen att svara på oklarheter!!?? Nu ger hon sig modigt på dig! Mig funkade det inte på så jag blev förbjuden men vi är ju kompisar och du får inte vara kompis med någon hon stämplar som antifeminist!? Hon är ledaren och hon bestämmer...???? Jaja... Hoppas hennes vänner vaknar till ur koman snart och granskar denna idiot så upptäcker de vad fan hon sysslar med! Som hon gör, gör ingen människa, feminist eller inte. Snacka om extrem "är du inte med oss är du emot oss" mobbning hon uppviglar till. Hon kan väl inte bli arg på dig för att du inte är så jävla säker i frågan? Borde hon inte hjälpa dig istället och försöka stötta dig och informera med fakta som är rätt m.m?? Då kanske hon inte skulle skrämma iväg folk och du var ju faktiskt feminist i ett par dagar, haha.... Du vet och jag vet hur fel hon gör och du vet också hur hon ses av ett gäng RIKTIGA Feminister som är radikala. De räknas till de mest konservativa vi har i Sverige och dem kommer jag okladerligt bra överens med? Konstigt med tanke på att jag tydligen är dem Anti?? Jag tror hon aldrig mött en insatt feminist och har själv fördomen att de agerar som hon gör. Därför agerar hon som hon TROR en feminist agerar för hon VILL ju vara feminist...?

Simma lugnt//Din extrema "antifeminist" nätkompis.

http://faktamannen.bloggplatsen.se



Ewa

Torsdag 15 juli 16:30

En liten ohetsig kommentar så här i slutskedet av feminism-diskussionen (-slagsmålet?): jag håller med Faktamannen.

Feminism har sedan länge en negativ klang just för att de ofta ger intrycket att världen inte behöver män. Världen behöver både män och kvinnor. Det världen inte behöver är gapiga idioter.

Personligen skulle jag inte vilja leva i en värld eller ens en bostadsförening med endast kvinnor. Jag ryser av obehag och kan höra tjattret (inte något egentligt skitsnack utan TJATTER) som alltid uppstår när 3 eller fler kvinnor kommer samman. Tack och lov att det finns 2 sorter!! Tack och lov att det är stora skillnader (OBS! jag menar INTE att jag tycker att o-jämställdhet är bra. Här gäller det att gardera sig för eventuella idiotiska påhopp....)

Vi borde sträva efter jämställdhet och samtidigt se fördelarna med att vi ÄR olika. Hur i hela friden ska samhället kunna bli jämställt om det inte är jämställt hemma?? Det är som Michael Jackson sjunger: "Start with the man in the mirror".

Tack för mig! ;-)

http://www.fundringar.bloggplatsen.se



privat

Torsdag 15 juli 19:27

Ja idioter finns det gått om...har nu läst engång till bara för att se om jag har missat någonting...kom fram till att jag förstår dig och faktamannen som du ska vara väldigt glad över att ha som vän för han kämpar för sina vänner intill det sista...sen har jag förstått att han har ett hetsigt humör när han är arg så därför skräder han inte orden men det är en annan sak...han brinner för saken...
Du kommer igen snart smält det här några dagar och passa på att göra nånting annat med datorn:-)
Jag har aldrig kallat mig feminist men jag vet vem jag är och nåt annat behövs inte...idioter finns det gott om allra helst av det ena könet;-))

http://www.frittframm.blogg.se

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards