xecute

Alla inlägg den 30 juli 2010

Av Xecute - 30 juli 2010 21:00

Word:

Att sträva efter jämlikhet


Såg just en puff för en blogg av en Fi-medlem.

Tack för varningen! Jag har utvecklad allvarlig allergi mot "feminister". De får hela mig att börja klia av irritation över sin enkelspåriga syn på jämlikheten.


Humanism is da shit. Om man nu måste tillhöra en -ism, så är det den absolut mänskligaste. Inte feminismen. Feminism vill förtrycka både män och andra kvinnor som inte tycker exakt likadant som feministerna själva.



Av Xecute - 30 juli 2010 12:52

Det regnar igen.

Igår blev mina enda skor jätteblöta. Jag kunde lika gärna ha haft dem på mig i plaskdammen...

De har inte hunnit torka, men äsch, det gjorde inte så mycket. Vi ska gå på stan och sedan gå på bio (senaste Shrek-filmen), och jag får väl ha fuktiga skor då. Än sedan.

Fast jag upptäckte just att de inte bara är fuktiga. De STINKER.

Det går ju inte att sitta i en biosalong och STINKA!


Vad gör vi nu då?

Ska jag gå barfota?

Det enda andra alternativet är att gå stinkande på stan och köpa nya, ostinkiga skor. Men då måste jag ju ha med mig mina stinkisar i en påse, för jag gillar dem, när de är torra och inte stinker i alla fall.


Och då kommer jag ändå att stinka på bion. Från påsen istället för från fötterna.

Jag ser framför mig hur den fulla biosalongen sakta töms på folk, under filmens gång. Hur folk smyger ut med händerna för näsorna...


Av Xecute - 30 juli 2010 01:16

Extremt läsvärd kommentar från ersätt feminism med humanism, som får ett eget inlägg. Read n´weap.....  


"...På apoteket finns sexleksaker för kvinnor, dildos och det vanliga, men inget för män. Det motiveras med att om kvinnan har det roligt, har mannen det också. Jaha, och de utan damer då? Var finns det en lösmurra att köpa på apoteket? Jävla hyckleri.


För att inte tala om Viagra, som först omfattades av statliga bidrag för att få ner kostnaden, men som sedan feministerna lyckades få bort, eftersom manlig sexualitet anses vidrig och förtryckande, så nu är det bara överklassen med potensproblem som får göka. De med en massa hundra stålar per blåpiller.


Egentligen borde jag också berätta om feminister på en krog här i stan som spöhotar/spöhotade så kallade "snygga brudar" eftersom de går mannens ärenden. Jag har personligen fått försvara två sådana som jag inte kände innan, från att få spö, bara för att de såg ut som de gjorde (snygga, inget vaddmal, och ännu värre, inte lesbiska, ty det tycks i många fall vara normen för äkta feminism) .Jädrars, nu är jag igång... Men jag skriver inget mer för nu. (Svengelsk avslutning).Men mycket påminner om nazityskland numera om man diskuterar män och kvinnor. Fast jag säger vad jag tycker ändå. Kom igen bara, idioter!!!! Och hur det än är, så är inte alla idioter, tack och lov, men det gäller att inte låta sig tystas av mongodårarna. "


/Mats



JA, det är äckligt hycklande! Och äckligt nedtystat hur många kvinnliga "feminister" som beter sig på detta sätt. Det är ju bara mäns våld och förtryck man får prata om.... 

Igen: ERSÄTT FEMINISM MED HUMANISM!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards