xecute

Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Xecute - 26 juli 2010 22:23

Slötittar på TV för första gången på hundra år. Orkar inte ens resa mig och byta kanal (hittar inte fjärrisen) så nu upptäcker jag ett program om sex. "Sex education" tror jag att det heter.

I det här avsnittet försöker de skrämma skiten ur alla som någon gång ska föda barn.

Det kanske finns en god avsikt med det; att avskräcka tonårstjejer från för tidiga  graviditeter.

Men... nä. Jag gillar inte alls hur de framställer en förlossning! Som något hemskt, äckligt - ja, framför allt äckligt.




Äckligt?








Tjejen som är "reporter" har inte själv några barn. Hon gör miner samtidigt som hon pratar om vad förlossningen går ut på. Isch, usch, äckligt, hemskt.( Ja, tänk, hennes perfekta look kanske inte går att hålla intakt i en sådan situation...)


Det är inte det enda som är "äckligt" nu för tiden.

Hur många tjejer är det inte, som får typ förstoppning, för att de varit hemma hos sin kille en helg och inte vågat bajsa ifall han skulle höra det? Helsjukt.


Men det hänger väl ihop med Barbierobotidealet... Barbie bajsar inte. Barbie fiser och pruttar inte. Barbie föder inte barn som kommer ut ur robotkroppen tillsammans med kroppsvätskor.











HELT NATURLIGA kroppsvätskor! Vad tror folk, att vi människor har något slags silvrigt innehåll, som katten i Stephen Kings Djurtjyrkogården?


Det blir bara fler och fler områden som blir äckelförklarade. Stoppa den utvecklingen, snälla!

Av Xecute - 26 juli 2010 13:58

Jämställdhet är en självklar sak att arbeta för. Men är det jämställdhet att alltid fokusera utifrån det kvinnliga perspektivet? Det tycker inte jag!


 Från början pratade man nedlåtande om ”kvinnosak” eller ”kvinnokamp” - ett sätt att förminska  kvinnors vilja till likabehandling, i ett samhälle som på den tiden var helt dominerat av män i topparna på alla områden.


Självklart var det viktigt att ändra på det synsättet. Men för den skull är det inte okej att nu, år 2010, närmast trakassera de människor som tycker att det finns fler aspekter omkring jämställdheten än själva grundstenen; att alla kvinnor ska ha samma förutsättningar som män.

Det är inte längre så enkelt. Men nu är det nästan tabu att ta upp, att ojämställdhet drabbar både kvinnor och män. Det får man inte. Det har gått från mäns förminskande av kvinnor, till att man ständigt utmålar männen som problemet!


Tittar man på elevers resultat i skolan, ser man tydligt att pojkar halkar efter rejält i många ämnen. Men törs någon säga något om detta? Nej. Däremot kan man lugnt och utan risk för påhopp från feminister uppmärksamma att tjejerna ofta är sämre i matematik och till och med sätta in ekonomiskt stöd för att intressera fler tjejer för matematik… Förmodligen på grund av att feministerna lyckats så väl med att göra det så totalt politiskt inkorrekt att hjälpa pojkar!! Vår grundskola sviker en hel generation killar! Men det spelar väl ingen roll, så länge det går bra för tjejerna…


 Förr i tiden var universiteten rena gubbväldena. Det var självklart inte okej! Men det är heller inte okej att de högre utbildningarna numera domineras totalt av kvinnliga sökanden. På grund av att dessa har högre genomsnittsbetyg, på grund av att dessa får mer stöd i skolan. För killar ska ju bli män, och män får man inte hjälpa? Om bara någon generation har gubbväldet på universiteten ersatts av ett tantvälde – vilket borde vara ett lika stort problem! Ja, det är ett stort problem, för oss som bryr oss om jämställdhet!


Ett annat jätteproblem för jämställdheten är hur män behandlas vid vårdnadstvister! I sju fall av tio får kvinnan vårdnaden vid en vårdnadstvist – är det att vara lika inför lagen? Eller kan det vara så att det åter igen är feministernas syn på män som har smugit sig in i rättssystemet?


Ännu ett område det pratas mycket om är att unga tjejer mår dåligt. Det är så synd om unga tjejer som lider av utseendefixering, ätstörningar och inre tvång att skada sig själva. Men de unga killarna då? DUBBELT SÅ MÅNGA killar tar livet av sig varje år! Kanske för att ingen ser dem, kanske för att det inte är feministiskt okej att lägga märke till folk som mår dåligt, om de har en penis mellan benen?


 Jämställdhet, ÄKTA jämställdhet, handlar om att se helheten! Men i dagens Sverige har det till och med blivit helt rumsrent att skämta om, nedvärdera och smutskasta män på de mest vidriga sätt! Man skulle aldrig komma på tanken att det vore ett bra sätt bekämpa mobbning på samma sätt som feministerna bekämpar ojämställdheten. Man skulle aldrig tycka att det var okej att börja mobba mobbarna…

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards