xecute

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Vacker med spackel?

Av Xecute - 28 april 2010 15:01

Familjeliv.se finns en tråd som har sjukt många inlägg - tusentals. Den heter "smink smink smink".


Smink är kul!

Men när smink blir ett måste borde varningslamporna börja både blinka och låta.

En person som MÅSTE sminka sig innan hon går och handlar mjölk har problem!

Inte med sitt yttre.

Med sitt inre.

Att inte kunna gå utanför dörren, eller kanske till och med inte kunna vara hemma osminkad  - då pratar vi gigantiskt låg självkänsla!


Inte alltför sällan är det sådana tjejer, som har så låg självkänsla och sminkar sig hela tiden, som inte KAN sminka sig.


Att lägga en snygg makeup är en konst.

Alldeles för många gör alldeles för många fel och ser alldeles för j***iga ut.


  


Ja men se här, ett lysande exempel...   


Det finns några enkla regler när det gäller smink.

1) Använd ditt sunda förnuft.

2) Inga skarvar.

3) Sudda, sudda, sudda.

4) Om du MÅSTE sminka dig borde du ta en cold turkey.


Vacker med spackel? Knappast. Att gå omkring till vardags helt svart runt ögonen - fult! Löjligt!  

Många gör inte skillnad på vardagsmakeup och festmakeup. De går omkring som färgglada clowner i det skarpa dagsljuset. Hoppsan hoppsan så det kan bli.

Poängen med smink är att göra sig snyggare - inte göra sig till åtlöje....   




 
 
Ingen bild

lisa

28 april 2010 17:39

vad är det för fel att gilla smink?det är ju kul att vara snygg och man blir snygg av smink, man har inte problem om man inte kan gå utan för dörren utan smink, det är är kul att vara snygg och man tycker man är snygg om man har smink och det är själförtroende!vad är det för fel på linda rosing's(tror att det är hon...)make up där + det är naturella fäger och det är inte fult, och helt svart runt ögonen, som du kallar det, är sotade ögon vilket är jätte inne just nu, och om man kollar på dej ser man ju att du inte är nån som gillar smink, men varför får inte andra göra det då? dom flesta tjejer gillar smink och det är normalt!

 
Ingen bild

Xecute

28 april 2010 18:15

Hördu lilla fegis, som inte lämnar url... har du läst inlägget ordentligt? Om man inte KAN gå utanför ytterdörren utan massor av smink, då HAR man ett problem. "Om man kollar på dej" - vad bygger du den kommentaren på? De två svartvita fotona? LOL!
Ingenstans skriver jag att man inte får gilla smink. Lär dig läsa innan du kommenterar. Pucko!
Och du, om du tycker att den där bilden på Linda Rosing är snygg, så har du en riktigt trashig smak.

 
Faktamannen

Faktamannen

28 april 2010 22:28

Hahahahahaha!!!??? WTF!? Jag läste detta EFTER jag skrev kommentaren till "Anonyma fegisar"! jagvillsägatilldenlillaflickstackarn,att hon bor de ta en väl digt lång kurs i svennska så hon lär sig hur man skri-ver utan att be hö va skämm-as.

Jag kan helt ärligt säga att jag vet hur hon ser ut. Det är ett evidensbaserat faktum att man kan avgöra någons utseende och hårfärg utifrån dennes "skills" i konsten att skriva!

http://faktamannen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jessica L

29 april 2010 18:46

Jag säger som Dolly Parton: -"It´s pretty expensive looking this cheap!" :)

 
Ingen bild

Xecute

29 april 2010 21:48

hahaaaa jaaa, jag tror också jag anar att lilla Lisa är en Rosing-wannabee.
Jessica - Dolly spelar i en helt annan liga på en helt annan stilplanet än Blinda Trosing, don´t ya think!... God damn it den bruden är cool på riktigt! :-)

 
Ingen bild

lisa

30 april 2010 07:57

jag sa inte att jag tyckte hon var snygg, bara hennes makeup var natruell...läs kommentaren först innan du svarar på den..

 
Ingen bild

Xecute

30 april 2010 08:23

1) hennes makeup är allt annat än naturell.
2) svart kajal runt ögonen är inte samma sak som en sotning. Jag vet vad sotning är, och jag är dessutom jävligt bra på det. Du däremot borde gå en sminkkurs.
3) Nu tycker jag nog du ska surfa vidare och hålla dig till fikabloggarna som handlar om hur skolan var idag.

 
Ingen bild

Jessica L

1 maj 2010 16:54

Jaa, Dolly Parton gör det iaf på riktigt! Talar även om att hon fyllt i brösten o läpparna (om man nu inte skulle ha förstått det innan...)osv. Det värsta jag vet inom detta område är de bimbobrudar som går med läppar som putar värre än Dollys tuttar o när dom får frågan "nääeee, jag skulle aaaldrig operera mig eller använda Botox"!!
Mmmmm, eller huuur??!!

 
Ingen bild

Xecute

1 maj 2010 17:15

Det Dolly gör på riktigt, som du skriver, är ju att ha en helt egen och mycket medveten stil! En stil som bara en riktigt smart brud kan komma undan med. När unga blondinpuckon försöker efterhärma glamourmodeller blir det så fel att man vill spy. Dels fult, dels inte ett dugg originellt.... Dollys stil är en fräck stil med massor av glimten i ögat. Linda Trosing har inga glimtar av något alls i sina ögon, eftersom det inte finns något liv därinnanför pannbenet. :-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xecute - 20 mars 2022 19:37

Jag kanske inte bloggar ofta, men när jag bloggar bloggar jag, och då bloggar jag rejält (Edvard Blom)      Hänt sedan sist: Är tillbaka i yrket jag utbildade mig i och jobbade med under många år, bland annat på dåvarande Örebro Kuriren. Där star...

Av Xecute - 22 maj 2019 16:00

Vi kommer alla dit förr eller senare. Vi alla kommer bli föräldralösa. Ingen förälder lever för evigt.  Man kan tycka att det inte är en så stor grej; det händer alla och är en naturlig del av livet. Man föds och man dör. Det är inte konstigt att e...

Av Xecute - 12 juni 2018 20:34

Häromveckan ifrågasatte min äldsta son varför jag haft "så många" pojkvänner. Dels är han ung; fyller snart 18 år, dels är han högfungerande autist och därför i vissa lägen lite fyrkantig. Saker är ofta svarta och vita.  Jag försökte förklara livet...

Av Xecute - 17 februari 2018 22:36

Det slår aldrig fel. Så fort man är riktigt skönt bajsnödig, sådär så man faktiskt ser fram emot att sätta sig på toaletten, ja då hinner man inte mer än börja förrän nästa person knackar desperat på dörren.  "Mamma jag måste kissa!" Det spelar...

Av Xecute - 15 augusti 2016 20:48

Nu måste jag bara! Jag står inte uuuuuuuuuuut längre om jag inte får göra det. Kommentera Gilmore Girls, alltså.   Jag vet, det är en gammal serie. Följde den lite sporadiskt för många år sedan, i början på 2000-talet. Tyckte den var bra, men u...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards