xecute

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Tack!

Av Xecute - 26 april 2010 17:44

Tack till alla er som kommenterar! Jag blir verkligen glad! Det enda jag undrar är, när folk tänker börja dissa mina bitchigare blogginlägg...  :-))) Men igen, stort tack!

Det är inte alltid jag hinner kommentera tillbaka - ibland måste jag ge mina fyra barn mat också. ;-)

 
 
Faktamannen

Faktamannen

26 april 2010 18:18

Jag har bestämt mig för att du är en bra journalist, haha....

http://faktamannen.bloggplatsen.se

 
Faktamannen

Faktamannen

27 april 2010 00:51

Tro mig, ingen människa med ett medvetande kommer någonsin dissa dina inlägg. Detta pg a att de med ett medvetande håller med dig och lär sig av det du skriver. Det finns dock ett fåtal som gör sina lama försök till påhopp, men du kommer knappt hinna svara då de antingen ger sig efter ett litet motangrepp, eller går till personangrepp då de känner att du har ett klart överläge i att argumentera.

Du verkar ha sysslat med detta längre än mig, men jag trodde likadant i början (är dock ganska erfaren efter snart en månad som mästerbloggare) och körde på ganska hårt i tron att det fanns folk som skulle störa sig otroligt mkt på det jag skrev. Skrev inlägg som jag själv i efterhand tycker var lite väl hårda (läs inlägget om Kissie), där jag bl a kommer med det briljanta förslaget att lura vederbörande att ta sitt liv för att tjäna mer pengar!? Lite pinsamt skrivet och jag trodde verkligen folk skulle reagera, men det verkar som de som läser min blogg är smarta människor, med liknande sarkastiska "humor" och liknande åsikter.

De väldigt få gånger folk har "neggat" är det människor som antingen inte förstår mitt sätt att skriva och feltolkar saker, eller idoler till de "förebilder" jag ibland skriver om. De som feltolkar brukar få en ettrig motkommentar, då jag inte kan veta att de misstolkat, så dessa ger upp på en gång. Den sistnämnda gruppen klarar dock inte av att läsa igenom första raderna i ett tråkigt inlägg som inte handlar om märkesväskor? Dessa är ännu lättare att plocka ner då de inte vet vad de klagar på och efter ett motangrepp fr min sida, slutar de tråkigt nog att försöka på nytt.

Jag kollade min statistik och har i snitt fått sex kommentarer efter varje inlägg. Fem kommentarer är direkt fientliga, ca 15 är ofattbara och lika många är neutrala. 75% av alla kommentarer jag fått är positiva! Därför lugnade jag snabbt ner mig och började sprida mina budskap istället, för att på så sätt få människor mer kritiska till det ni journalistjävlar skriver, haha.... Apropå ofattbara kommentarer! Kolla in mitt inlägg "Valkyria" och försök tyda det signaturen "Micke" försöker framföra!? Jag var faktiskt ganska snäll i min motattack och bad om några förklaringar vilket han försökte med? Om du förstår vad han menar får du mer än gärna berätta för mig, haha...?

Låter som en utmärkt ide med KFIB, men jag skulle vilja ändra den lite innan vi drar igång den. KFBgMF + Fanclub, vilket står för Klubben För Bloggenier Med Fans (+ Fanclub)! Då kan vi ju sitta och briljera med våra smarta teorier om det ena och det andra utan att utesluta allmänheten? Sen kan vi ta in blåsta fjortisbloggare som gäster och grilla dem!? Detta låter nästan som en programidé för TV4!?

Simma lugnt.

http://faktamannen.bloggplatsen.se

 
Alexandra

Alexandra

27 april 2010 12:12

Tack själv och fortsätt med din sköna stil :)

http://www.lafemmes.bloggplatsen.se

 
Filozophie

Filozophie

28 april 2010 12:38

Jag är benägen att hålla med Faktamannen... om än i lite kortare skala. Jag tror inte heller att du behöver tänka på ifrågasättandet av dina bitchigare inlägg eftersom många, med stor sannolikhet, håller med dig i dina åsikter. Däremot tror jag att det är desto fler som håller med dig men inte vågar kommentera då de inte är så starka i sin person att de skulle våga stå för att de, det fakto, har samma åsikt.
Jag delar i alla fall många av dina åsikter.
Kram/FiloZophie

http://filozophie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Xecute

28 april 2010 14:58

Både snälla och kloka kommentarer från er! Synd att ni har rätt, för jag VILL ju att nån ska blotta strupen.. iaf när jag har pms.... :-)))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xecute - 20 mars 2022 19:37

Jag kanske inte bloggar ofta, men när jag bloggar bloggar jag, och då bloggar jag rejält (Edvard Blom)      Hänt sedan sist: Är tillbaka i yrket jag utbildade mig i och jobbade med under många år, bland annat på dåvarande Örebro Kuriren. Där star...

Av Xecute - 22 maj 2019 16:00

Vi kommer alla dit förr eller senare. Vi alla kommer bli föräldralösa. Ingen förälder lever för evigt.  Man kan tycka att det inte är en så stor grej; det händer alla och är en naturlig del av livet. Man föds och man dör. Det är inte konstigt att e...

Av Xecute - 12 juni 2018 20:34

Häromveckan ifrågasatte min äldsta son varför jag haft "så många" pojkvänner. Dels är han ung; fyller snart 18 år, dels är han högfungerande autist och därför i vissa lägen lite fyrkantig. Saker är ofta svarta och vita.  Jag försökte förklara livet...

Av Xecute - 17 februari 2018 22:36

Det slår aldrig fel. Så fort man är riktigt skönt bajsnödig, sådär så man faktiskt ser fram emot att sätta sig på toaletten, ja då hinner man inte mer än börja förrän nästa person knackar desperat på dörren.  "Mamma jag måste kissa!" Det spelar...

Av Xecute - 15 augusti 2016 20:48

Nu måste jag bara! Jag står inte uuuuuuuuuuut längre om jag inte får göra det. Kommentera Gilmore Girls, alltså.   Jag vet, det är en gammal serie. Följde den lite sporadiskt för många år sedan, i början på 2000-talet. Tyckte den var bra, men u...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards