xecute

Direktlänk till inlägg 24 juli 2010

Man Måste Vara Bimbo-Snygg

Av Xecute - 24 juli 2010 20:16

Fortsättning på sminktemat. Ett ämne som jag visserligen har tagit upp förut (vacker med spackel och sanning med modifikation) men som kan skrivas om ungefär hur många gånger som helst.

Nej, jag ska inte ge eventuella läsare mina fantastiska sminktips...   



Innan jag började blogga levde jag uppenbarligen i en skyddad verkstad.

Nu har jag upptäckt tonårsvärlden utanför, och jag är skrämd! Jag är ledsen! Och förbannad!   

Det är inte en värld jag vill släppa ut mina båda döttrar till.

En värld där man bara duger om man ser ut som Kissie. Och väger 45 kilo.

Gå in på vilken anorexiablogg som helst här på bloggplatsen, och förfasas över den mobbning de utsätter alla normalviktiga människor för!   


Jag skrev en kommentar till ett anorexiapucko. Som kommentar till den skrev en annan brud att blogginnehavaren skulle strunta i mig, "för alla tjockisar med BMI över 30 (vet inte om jag minns siffran rätt, whatever...) är bara jävligt avundsjuka".


Eeehhh??? Snacka om sjuka människor! Det är sjukt att kalla helt normalviktiga (164cm/62 kg) tjockisar. Då får man en liten aning om hur de beter sig mot sådana normala tjejer i sin omgivning...


Men äsch, nu kom jag ifrån ämnet...

Det var inte kroppen jag skulle skriva om, det var ju ansiktet!   



Jag blir ledsen, på riktigt, när jag surfar runt här och ser hur hårt det är i tonårsvärlden. Man Måste Vara Snygg.

Och definitionen på "snygg", det är ett tjockt Linda Rosing-lager smink.

 

 

  

Kissie sminkar sig...

 

 

  

 

 


Det är just att det är ett måste, som jag reagerar på. För tjejer som måste sminka sig, spelar det ingen roll vad andra säger. De kan få hundra komplimanger om dagen för hur vackra de är, särskilt utan smink, utan att det fastnar i huvudet.

För, om man måste sminka sig, då handlar det om en sjukligt låg självkänsla. Och feghet; att inte våga sticka ut.


Observera att jag skriver måste. För efter förra inlägget om detta, fick jag arga kommentarer från tonårsbrudar som hävdade att de enbart sminkade sig varje dag för att de vill. Inget annat.

Sure, if you say so....  och i så fall är det ju inget problem. Jag syftar på de som måste. Som inte ens kan gå och köpa mjölk utan tre lager makeup.



  

Kissie igen... "Ska bara köpa lite mjölk asså, typ... chacha xoxo!" Okej, ja, jag brukar också visa brösten när jag går och handlar. Så jävla nice med bekräftelse...



Det är något riktigt fel när man inte känner sig fin nog utan smink! Varför det har blivit så, är en komplicerad fråga. Men framför allt handlar det om media, och att tjejer måste vara snygga för andra tjejer - det handlar om status och om att vara likadan och en i gänget.


För om man frågar killar och män, så finns det få som gillar de ideal som tjejerna själva vill leva upp till.


99% av killarna (nej det är inte en vetenskaplig siffra... den är plockad från egen erfarenhet och från vad jag läser i media) gillar inte skelett på 44 kg oavsett längd. Gillar inte tjejer med tre ton smink och sotade ögon.


99% av killar och män gillar naturliga tjejer (vilket inte alls behöver betyda helt osminkade, men det betyder definitivt tjejer utan svart sotning runt ögonen en vanlig måndag) som har lite former, är mjuka och mysiga med rejäla rumpor....


Det är till stor del medias och kändisarnas fel att det blivit så här. Den största boven heter retuschering....


Här kommer ett antal bilder på kända kvinnor, med och utan make up. Själv tycker jag att varje kvinna är lika vacker på båda sina bilder, på olika sätt. Det är skitsnyggt med en proffsigt lagd festmakeup! Det är också jättefint med naturlighet!

Dessutom visar de här bilderna vilken lögn det är tjejer försöker leva upp till...





  

Vanessa  Hudgens



  

Gisele Bündchen



  


Penèlope Cruz



  

Jennifer Lopez





  

Eva Longoria



  

Katherine Heigl





















 
 
F

F

24 juli 2010 21:21

håller med!!!

http://dagligdags.blogg.se

 
baraenjeppe

baraenjeppe

24 juli 2010 21:54

citerar fritt ur Karl-Bertil Jonsson
"detta var fanimig det vackraste jag hört sedan jag konfirmerade mig"...

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

 
Xecute

Xecute

24 juli 2010 22:02

Tack - och otroligt roligt att just två män skriver detta!!!!

http://xecute.bloggplatsen.se

 
Jasna

Jasna

24 juli 2010 22:25

Jag duger, endå om jag inte är "fjortis och ser ut som Kissie" och jag blir inte mobbad ^^ det är jag glad för.. Men jag gillar sotiga ögon :p de e coolt. och att sminka sig för att man ska köpa mjölk? o_O Em.. weird.

http://Jasna.bloggplatsen.se

 
Viktoria

Viktoria

24 juli 2010 23:15

Jag sminkar mig jämt, när jag går ut (feb/mars senast) och när jag städar (juni?) Tungspacklat här mao

http://vickileh.bloggagratis.se

 
Ylvali

Ylvali

24 juli 2010 23:40

Nu FAAN tar jag illa upp! Jag vet INGEN thinspo blogg som MOBBAR omvärlden utan vi skriver detta FÖR OSS SJÄLVA, och anklagar inte NÅGON för att vara tjock. VAFÖR vi skriver att 45 kg är för mycket, är för att det är för mycket på OSS. FÖR HELLVETE vilket påhopp kvinna, det förväntade jag mig INTE från dig som verkar så smart i övrigt!

Jag vet att det var JAG SOM SKREV ATT ALLA 30+ ÄR AVENSJUKA. Men är du så lång och så tung har du typ 20 i BMI. 30 är SJUKLIG FETMA om du söker på WIKIPEDIA.

FY FAN vad jag känner mig påhoppad! Jag hoppas fan du säger förlåt för att du anklagar mig ha mobbat normalviktiga genom att säga att dom med 30+ i BMI som säger att jag är ful är avundsjuka.


ÄR DU 1.65 MÅSTE DU VÄGA 90 KG FÖR ATT VARA ÖVER 30 I BMI. DET ÄR FAN INTE NORMALVIKT. OCH JAG MOBBAR INGEN, HÖR DU DET?

http://www.anadear.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

25 juli 2010 00:04

Tack så mycket :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Mally

Mally

25 juli 2010 00:24

Och tänk vilken chock för killarna när de vaknar upp jämte ett "monster" på morgonen som har lämnat ett perfekt ansiktsavtrck på kudden men mest själv ser ut som en urtvättad disktrasa. För alla vet ju hur dåligt huden mår av att vara täckt under en cm smink dygnet runt.
Eller dessa tjejer kanske smyger upp kl 7 på morgonen och lägger på ett nytt lager smink så att ingen ska få en chans att se den osminkade verkligheten.

http://www.mally.bloggagratis.se

 
BexD

BexD

25 juli 2010 00:51

DU är i alla fall söt utan smink^^

http://baralillabex.bloggplatsen.se

 
M

M

25 juli 2010 02:03

ja e inte fjortis men e ful :( ja liknar brittan, lr de säger alla mina vänner iaf, kolla själva... kissie e så jäla snygg!!! lagt in hennes finaste bild på min blogg........ jälar va het

http://lookslikebritney.bloggplatsen.se

 
Tant Grön

Tant Grön

25 juli 2010 07:27

Amen till detta! Ett väldigt bra inlägg av dig!

Som tur är finns det tonåringar som SKITER i såna här ideal, men alla som är slavar under eländet kan man bara beklaga. Dom må ju tappa bort sig själv nånstans i denna djungel... och tyvärr hyllas alla kändisar som opererar om sig både här å där, bantar ner sig till rena benrangel osv osv. Varför kan ingen smart människa ändra såna här ideal till att man duger som man är? Att inte kunna gå utanför dörren utan att lägga på sig ett "nytt ansikte" känns tragiskt. Vem visar man upp då? Inte sig själv iaf...

Att man å ena sidan tycker att det är hemskt att se utsvultna människor i u-länder, såna som svälter på riktigt, medan man å andra sidan hyllar rika kändisar när dom svälter sig av egen vilja - det är sjukt! Tror inte att nån skulle ha en utmärglad afrikan till förebild...

Media har en stor del i det här, absolut, men jag anser att man som förälder kan påverka otroligt mycket när det gäller sina barns självbild och självkänsla, vilket är grunden till hur man förhåller sig till det du tar upp i inlägget.

http://agronomefilosofa.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

25 juli 2010 10:53

Håller med.. Det har blivit hemskt nu med alla dessa ideal. Hoppas snart att det kommer en era då det är fint att vara "normal"..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ronja

Ronja

25 juli 2010 11:03

Jag håller med!
det är lite onödigt att gå och sminka sig 3-4 lager för att bara gå och köpa mjölk.
jag brukar sminka mig,men bara lite med typ mascara och läppglans.
Jag har inte världens bästa självförtroende men jag är helt nöjd med mig själv! :D

http://lifeofronja.bloggplatsen.se

 
Tobias

Tobias

25 juli 2010 11:33

Du var vacker utan smink! Är det säkert med också, men hoppas du fattar vad jag menar :-)

http://www.bachbloggen.bloggplatsen.se

 
susanna55

susanna55

25 juli 2010 11:51

Skitbra inlägg! Själv har jag sminkat mig sedan jag var typ 14. Men ENBART mascara och läppstift, eller glans! Har aldrig förstått alla dessa lager av huddöljande preparat, på ung fräsch hy! Inte ens jag använder det NU! Och Javisst gillar män kvinnliga former! Problemet är att alla följer en viss mall. Det finns tydligen bara ett standardutseende, med små variationer, typ hårfärg, men helst blonderat... ja du vet. Jag tycker inte man ser samma standardmodell när man är utomlands. Verkar vara ett svenskt fenomen att inte våga avvika från mängden.

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Ylva

Ylva

25 juli 2010 13:05

Skitbra blogg + inlägg!
Använder inte smink, bara när läpparna blir lila vilket händer ganska ofta för mig :)
Kissie ser ju lite läskig ut, haha såg Alien precis. Hon kan vara en robot därifrån..! :)
Men jag går i en klass där de flesta inte använder smink. Förutom några tjejer och en kille. (Det finns nästan bara tjejer.)Men vi är ju den onormala klassen. Men iaf, det är jättebra tycker jag!

Gillar verkligen din blogg, hoppas verkligen den blir skitkänd!

http://kakmonstren-gommer-sig-i-kakburken.bloggplatsen.se

 
Faktamannen

Faktamannen

25 juli 2010 13:42

Hoppla snoppis, överreaktion de Luxe? Någon med hetare temperament än mig? Måste du säga förlåt nu när du hoppat på hon för att du var avensjuk och inte pluggat på i Wikipedia? Jag lyckades på något sätt få det hela till att du inte var helt säker på "siffran 30" och att det inte var av betydelse, men det är nog bara jag som missuppfattat? Räknade ut ditt BMI som är exakt 23,1 vilket kanske är intressant för en knubbis att veta? Mitt låg på -4. Jag förstår att hon är arg, men jag skulle vara ännu argare på mig själv efter att ha gjort så där? Innan hade i alla fall jag ingen aning om vem du snackade om vilket jag tyvärr har nu. Beror denna lilla överreaktion på lågt blodsocker, eller är det hela ett litet PR trick som jag inte förstår? I så fall borde ni båda be MIG om ursäkt som gick på bluffen! Tänk på att jag är hjärnskadad!

Jag sminkar mig för övrigt väldigt sällan. Jag gillar när tjejer är naturliga också, men en människas utseende är dynamiskt. Du har säkert själv upplevt hur någons utseende förändras drastiskt åt något håll när du börjat känna personen? Jag tycker ärligt talat att den sminkade varianten på varje tjej du visar är mer tilltalande och det beror på att jag inte känner dem speciellt bra ännu. Jag återkommer med en ny bedömning när jag lärt känna dem bättre.

Skäms kvinna och be om ursäkt nu! Vad är en "thinspo blogg" för någe?

http://faktamannen.bloggplatsen.se

 
Ylvali

Ylvali

25 juli 2010 14:43

lågt blodsocker, som fan. Jag äter inte vet du. för JAG VILL INTE HA ETT `BMI PÅ 30, jag öppnar heller inte munnen utan att veta vad som stämmer. blir fan sårad när folk gör såhär mot mig när jag inte gjort något.

Att säga att jag mobbar någon är så jäkla elakt! för jag har varit mobbad när jag var liten, för min sjukdom, för att jag var för smal, etc. Och jag skulle ALDRIG mobba NÅGON. därför det blev en fin överreaktion á Yllis.

en thinspo blogg är en blogg som skriver om viktnedgång, och sporrar sig själv att bli smalare genom bloggen.

http://www.anadear.bloggplatsen.se

 
privat

privat

25 juli 2010 15:03

Ja jag har skrivit om Ylvali förut och vad jag tycker...hon är tragisk och mår tyvärr inte bra men det är allmänt känt att hjärnan inte fungerar så bra när kroppen inte får tillräckligt med bensin och näring och depåerna hennes är uttömda sen längesedan...
Skitbra inlägg!!

http://www.frittframm.blogg.se

 
susanna55

susanna55

25 juli 2010 15:41

Faktamannen, gå genast och släng på dig makeupen! Män utan lösfrallor är totalt ute! Du lägger väl in en extra tubsocka innanför kallingarna också :-)

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Ewa

Ewa

25 juli 2010 16:02

Här har ju vi, som föräldrar till flickor, en otroligt viktig uppgift: att ge de en så pass stark självkänsla och integritet och ett bra självförtroende, att de kan syna denna bluff!!

Det är klart att jag, som har en 17-årig tös, inte tycker om världen hon växer upp i, inte när den ser ut som den gör, men jag kan välja mellan att dunka huvet i väggen och förtvivla eller att ge henne de redskap hon behöver för att bli stark och som hon i sin tur kan föra vidare om hon får barn.

Min 17-åring har på senare år genomskådat hela grejjen med att köpa det hennes kompisar har (hon vill inte ha det som alla andra har) och att se ut som alla bimbos (under sommarmånaderna skippar hon ofta allt vad smink heter för hudens skull). Hon har begripit sitt egenvärde och säger ofta ifrån om hon blir behandlad som skräp.

Personligen använde jag smink ett par år i slutet av 80-talet, men ingenting före det eller sedan dess. Tidsödande och kostsamt och ONATURLIGT. Jag vill leva så enkelt som möjligt.

http://www.fundringar.bloggplatsen.se

 
night

night

25 juli 2010 16:26

trist att tonåringar ska hålla på att lägga på sig massa spackel.. har själv bla två döttrar men inte spacklar dom sig för det lr bryr sig om vikt så som många andra tonåringar gör.. anorexia är en hemsk sjukdom.. trillade in på din sida.. från nånstans=) ha en bra dag

http://nightsoulz.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

25 juli 2010 17:32

Jättebra inlägg!
Visserligen ligger det i tonåringens natur att vara självupptagen, men när gränserna för "normalt beteende" hela tiden blir tunnare och tunnare, då börjar man bli rädd. Nu har jag ju inga barn, men jag har en brorsdotter och det är hemskt att tänka sig att hon ska behöva tampas med de här snedvridna idealen när hon blir äldre. Det är nog mer livsviktigt än någonsin för föräldrar att ge sina barn det starkaste självförtroende, så de har något att luta sig mot när de kommer ut i den världen, för deras värsta fiender kommer ju att bli klasskamraterna.

http://katt-drottningen.bloggplatsen.se

 
cyberliv

cyberliv

25 juli 2010 19:51

TACK FÖR DIN BLOGG!!!!!!!

En kvinna som vågar gå emot strömmen, skriva mycket, skälla, skriva sanningar, sticker ut hakan mot etablissemanget mm mm mm mm.... Du är härmed officiellt min nyaste idol :)

Du skriver klockrena sanningar om sminkets fördärv för unga friska fräscha tjejer som ser helt underbara UTAN smink!!!
Visst har faktamannen en poäng att en del ser bättre ut MED smink, men jag föredrar hellre en kvinna utan smink, veckans alla dagar än en MED smink en gång i veckan!!!

Du har helt rätt i att vi män INTE ens SER att dom är sminkade och jag för min del skulle svimma om jag vaknade upp med nån som inte alls ser ut som den jag somnade bredvid kvällen innan!!!

Det ska bli mig ett nöje att läsa vidare i din blogg och även länka till dig från min egen.

Jag tycker att det här inlägget är så bra så jag bara undrar om det är ok om jag kopierar av det i min egen blogg (självklart med länk till dig) för jag vill att även mina läsare ska få se din blogg och det HÄR inlägget lite extra :)

BRA JOBBAT!!!

http://cyberliv.se/blog.html

 
Gubbfan

Gubbfan

26 juli 2010 08:40

Som vanligt har execute ett bra blogginlägg.
Det är väldigt spännande att se alla reaktionerna också.
Om nu en åldring törs yttra sig bland idel småungar, jag är ju "något" äldre, så kanske även det kan ge en dimension.
På femtio- och sextiotalet när jag var i jaga partneråldern var vi killar visst intresserade av sminkade tjejer och underviktiga tjejer. Anledningen var att där visste vi att man kanske kunde få ett ligg. Inget annat! Ungdomarnas syn på det motsatta könet då var liksom idag förfärlig.
Problemet var bara att de smakade så f....t illa.
Men hålla ihop resten av livet med spackelaporna?
Glöm det.
De tjejer vi ville leva med var tjejerna med vettiga kläder, naturlig hy och som vi ansåg något mellan öronen.
Men att dagens upplysta ungdomar går på spackel-, kläd- och viktindustrins månglarfasoner tycker jag är synd. Ungdomarna borde förstå bättre.

http://Gubbfan.bloggagratis.se

 
Xecute

Xecute

26 juli 2010 14:15

shit pommes - vet inte riktigt var jag ska börja någonstans.. tack för alla kommentarer!!! *glad*
håller med de flesta av er. T ex Gubbfan, så som det var då, är det också nu (och har varit hela tiden, även på åttio- och nittiotalet när jag var tonåring): det dessa tjejer signalerar är ju bara ett enda "snälla, knulla och bekräfta mig"...
Och håller med om att det är vi föräldrar som måste göra allt vi kan för att motverka detta. Men det är inte så lätt att vara en förälder mot en hel skola/ett helt samhälle. Blir förbannad på att Kissie-robotar riskerar att "smitta" mina tjejer med sin sjuka syn på kroppar och status.
Sedan var jag nog inte så tydlig i övrigt vad gäller smink - är absolut ingen motståndare till smink, lägger gärna själv en fet makeup när jag ska ut någonstans. Smink är kul! Det är det läskiga Barbie-robot-idealet och tillhörande puckoattityd som irriterar mig. Det är en sak att kunna ha kul med smink när man vill, och det har jag också. En annan att vilja se ut som en plastig uppblåsbar Barbara... YlvaLis kommentarer tar jag senare, tänker skriva om anorexiatrenden snart. Det är förjävligt att de har lyckats skapa en trend av sitt sjuka och dödliga beteende! "Förr" hade de i varje fall vett att skämmas och försöka dölja sina idiotiska försök till "kontroll". Som om att det hjälper mot livet att se ut som ett skelett... *arg*

http://xecute.bloggplatsen.se

 
Ylvali

Ylvali

26 juli 2010 15:29

Hej, tänkte bara säga att, SNÄLLA. Ta reda på ALL fakta om anorexia innan du skriver om det. För vi är fortfarande människor, jag blir väldigt ledsen när folk kommer med falska påståenden mot min "sjukdom". Jag är en väldigt smart tjej, det kan ingen säga emot.

Och jag håller verkligen med om detta med smink, jag har nästan aldrig smink, så ofräscht och onaturligt. Skulle vi ha smink skulle vi fötts med det på!

och du, mig hjälper det verkligen att "se ut som ett skelett", jag mår riktigt bra av att vara såhär smal. När jag var tjockare ville jag skära bort min mage med kniv, jag hade självmordstankar. Nu är jag glad, och älskar mig själv så mycket att någon annan också älskar mig. Jag har lärt mig att älska mig själv, tack vare min anorexia.

http://www.anadear.bloggplatsen.se

 
Fakta

Fakta

26 juli 2010 17:54

Ylvali: Det måste väl finnas vuxna människor som berättar för dig att du inte kommer bli fet av att käka en macka? Lyssna på dem. Du verkar uppenbarligen tro att hela detta inlägg är riktat mot dig? Jag ser inte detta inlägg som något påhopp mot dig, hur mycket jag än försöker? Ingen är ute efter att mobba dig heller och jag förstår inte hur du lyckats uppfatta det så? Är du allvarlig när du säger att du blir sårad "när folk gör såhär mot dig"?

Måste i alla fall säga att en "thinspoblogg" (var fan kommer det namnet ifrån?) inte verkar vara någon lysande idé? Ungefär det samma och lika genomtänkt som att en pundare har en blogg och skriver om sitt missbruk i positiv anda, för att sporra sig själv att orka fortsätta punda genom sin blogg!? Tjackspoblogg?

Susanna: Jag gjorde självklart som du sa och det känns bara dumt nu...

Tog för övrigt kontakt med Jennifer Lopez på Knullkontakt igår. Vi ska på nätdejt och det blir faktiskt min första! Jag bad henne komma osminkad och jag vill tacka Susanna för sockidén! Jag har virkat en raggsocka som är lika stor som den man hänger upp vid jul och det kan väl ingen tjej "otända" på? Lite jobbigt att jag inte får ner den innanför kallingarna, så det blir till att köra utan men det är nog ingen nackdel? Vi får se om hon blir vackrare eller mindre vackrare när hon börjar snacka och jag börjat känna henne lite bättre.... Wish me lück, y´all.

http://faktamannen.bloggplatsen.se

 
Ylvali

Ylvali

26 juli 2010 20:09

Vet du vad, kommentera min blogg om du vill snacka med mig :) Jag kan ju säga som så att NEJ. Inte en enda vuxen ser mig och säger åt mig att äta mer, jag vet att jag blir tjock om jag äter en macka, försök inte. Och att säga att jag mobbar normalviktare är väldigt OSANT och väldigt ELAKT skrivet. Jag blev mobbad när jag var liten och skulle ALDRIG mobba någon. Jag blir sårad att få en sån anklagelse.

http://www.anadear.bloggplatsen.se

 
Fakta

Fakta

27 juli 2010 02:19

Du är visst ärlig!? Vill du att jag ska kommentera din blogg? Ååånej, den gubben går jag inte på igen! Jag går inte längre in på sidor där bloggägaren uppmanar mig att komma in och läsa.

Jag känner inte dig och har inte läst din blogg men utifrån dina fyra kommentarer här vet jag inte om jag är beredd att hålla med dig i ditt påstående att du "är en väldigt smart tjej, det kan ingen säga emot!" Det är knappast de mest lysande kommentarerna jag sett och ditt sätt att hoppa upp som gubben ur lådan var inte heller något jag anser var smart? Jag tycker du är lite egoistisk som tar åt dig hela äran själv. Tänk på alla andra stackars anorektiker som inte tycker om normalviktiga människor. De kanske också vill ha chansen att känna sig kränkta och påhoppade här?

http://faktamannen.bloggplatsen.se

 
Ylvali

Ylvali

27 juli 2010 13:33

Hell yeah I am! Jag vill inte måsta gå in här för att se vad du svarat bara, jag bad dig inte att läsa utan att SVARA där. TÄNK lite extra :)

Det där var väldigt onödigt från en vuxen till ett barn tycker jag. Jag kände mig kränkt av ett stycke i texten, och det visade jag. Jag är smart, du känner mig inte. Jag tar inte åt mig hela äran alls, jag talar för mig, och alla andra thinspobloggar jag läser att vi mobbar ingen.

Så jäkla onödig ironi det sista stycket, varför och åter varför? Ta det som en vuxen till ett barn, du behöver inte vara småelak. Allt jag ville var att ni skulle förstå att vi inte mobbar normalviktiga, vi respekterar alla. Oavsett.

Citat, linsay lohans arm. "stars, all we ask for is our right to shine". Jag tänker ta att bli smutskasted av folk som säger att jag mobbat en normalviktig för att jag sa att en 30+ är avundsjuk på min kraft att kämpa mot mitt mål. 30+ är SJUKLIG fetma. Inte normalviktig. Det var det jag ville komma fram till.

Tack för mig, jag ska sluta kommentera svar i din blogg nu Xecute, ville bara att han inte skulle gå härifrån och ha missförstått mig :)

http://www.anadear.bloggplatsen.se

 
Fakta

Fakta

27 juli 2010 17:27

Tack, allt är glasklart.

http://faktamannen.bloggplatsen.se

 
Xecute

Xecute

27 juli 2010 21:33

Glasklart är ordet. Synd att det inte är det för alla.......

http://xecute.bloggplatsen.se

 
Jullan

Jullan

29 juli 2010 10:28

Hej :) håller med :) + att du var jätte fin på din bild :)

http://Julialovstrand.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Xecute - 20 mars 2022 19:37

Jag kanske inte bloggar ofta, men när jag bloggar bloggar jag, och då bloggar jag rejält (Edvard Blom)      Hänt sedan sist: Är tillbaka i yrket jag utbildade mig i och jobbade med under många år, bland annat på dåvarande Örebro Kuriren. Där star...

Av Xecute - 22 maj 2019 16:00

Vi kommer alla dit förr eller senare. Vi alla kommer bli föräldralösa. Ingen förälder lever för evigt.  Man kan tycka att det inte är en så stor grej; det händer alla och är en naturlig del av livet. Man föds och man dör. Det är inte konstigt att e...

Av Xecute - 12 juni 2018 20:34

Häromveckan ifrågasatte min äldsta son varför jag haft "så många" pojkvänner. Dels är han ung; fyller snart 18 år, dels är han högfungerande autist och därför i vissa lägen lite fyrkantig. Saker är ofta svarta och vita.  Jag försökte förklara livet...

Av Xecute - 17 februari 2018 22:36

Det slår aldrig fel. Så fort man är riktigt skönt bajsnödig, sådär så man faktiskt ser fram emot att sätta sig på toaletten, ja då hinner man inte mer än börja förrän nästa person knackar desperat på dörren.  "Mamma jag måste kissa!" Det spelar...

Av Xecute - 15 augusti 2016 20:48

Nu måste jag bara! Jag står inte uuuuuuuuuuut längre om jag inte får göra det. Kommentera Gilmore Girls, alltså.   Jag vet, det är en gammal serie. Följde den lite sporadiskt för många år sedan, i början på 2000-talet. Tyckte den var bra, men u...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards